Välkomna till GGN 2.0 i Hejdeby!

Här finner du som besökare till Gotland Grand National 2.0 all den information du behöver för området i Hejdeby och om tävlingen. Det är en guide för dig som ska ta sig till eller befinner sig inom området för att komma rätt och få reda på aktuell information: Var du köper entré biljetter till området, vilka starttider och klasser som kör, hur bussarna på området går och vilka som ställer ut i mässområdet och vad du kan köpa i vår foodcorner.

Viktigt att du som besökare visar hänsyn och följer våra direktiv!

Området i Hejdeby består av många natur- och djurmiljöer. Inga fordon mer än cyklar är tillåtna inom området längs med hela banan och i arenorna. Bilarna parkerar vi i området kring Lundbygatan och sedan tar man bussen ut till området.

Ta din cykel hemifrån och spara pengar. Inträdet för alla som cyklar ut är endast 1 kr.

För att inte belasta området med för mycket bilar och trafik så tar vi endast 1 kr i inträde för dig som cyklar ut och det finns många fördelar att kunna ta sig runt inom området med egen cykel.

24-26 oktober 2024

Publikfesten

Premiär GGN 2.0

30 utställare

Hejdeby

Bra att veta!

Välkomna ut till Hejdeby utan fordon.
Väg 147 kommer att vara avstängd under tävlingen fredag och lördag 8.00-17.00. Vi hänvisar därför all publik att parkera på Lundbygatan i Visby där vi kommer att bussa ut samtliga till området och starten. Bussen ingår i priset av entrén. För alla som cyklar hemifrån är inträdet endast 1 kr.

Gratis bussar
Det går bussar från Lundbygatan – Arena 1 – Start vägövergång 1 – Start vägövergång 2 – Arena 2,  se publikkartan för busshållsplatser. Bussar går fredag och lördag mellan tiderna 6.00-18.00.

Sjukvårdsorganisation
Sjukvårdsresurser finns kring banan och i tävlingsområdet. Tävlingsområdet Arena 1 är utrustat med hjärtstartare. Om ni som publik upptäcker någon i behov av hjälp, ring vårt larmnummer 0761-29 72 43 och kontakta omgående en funktionär. Första hjälpen-stuga finns på Arena 1 där läkare finns på plats.

Vi värnar om natur- och miljöfrågorna
Vi vädjar till alla tävlande, funktionärer, leverantörer, partners och besökare att visa stor respekt för alla natur- och djurmiljöerna inom området, som består av alvarmarker, våtmarker, Natura2000 områden, fornlämningar, flodkräftor och många andra värdefulla naturvärden.  Ta hand om ert skräp och lämna det vid någon av Ragnsells miljöstationer.

Terrängkörning
All form av terrängkörning inom området är ej tillåtet utan särskilt tillstånd. Körning till sin egen start med hjälm för deltagarna är tillåten. All övrig körning inom hela området med bil, mc, mopeder (gäller även elfordon) är ej tillåten.

Funktionärer
Utan ca 600 funktionärer från 20 föreningar och gymnasieklasser hade inte GGN varit möjligt. Sammanlagt arbetar dem in ca 800 000 kr per tävling/år för sina insatser.

Mässområde
Välkommen till centrum för hela GGN, ett event- området med ca 40 talet utställare, food corners. Fredag och lördag 8.00-17.00

Food corner
Matområdet erbjuder en smaksensation med utbud från olika delar av världen. Torsdag 12.00-18.00 Fredag: 8.00-17.00 Lördag: 8.00-17.00. Se i fliken nedan för utbudet av mat.

Toalett
Toaletter finns i eventområdet. Publika toaletter finns utmarkerade.

Gratis wifi på Hejdeby!
Följ dina favoriter online via GGN appen. Du behöver inget lösen- ord för att ansluta.

VIKTIGA TELEFONNUMMER
Larmnummer: 0761-29 72 43
Kansliet: 0498-69 12 00

Entrébiljetter

Entré 1 dag inkl. buss: 150 kr
Entré 2 dagar inkl buss: 250 kr
Gratis för barn under 12 år
1 krona om du tar cykeln ut!

Nytt för i år är att inga fordon kommer ut till Hejdeby. Samtliga besökare hänvisas till parkeringsplatser på Lundbygatan i Visby där ni köper entré på bussen (bussen ingår). Köp gärna dina biljetter i förväg men det går också bra att betala med swish på plats vid bussarna.

Träffa Tomten i Tomtebyn

Ja, han finns på riktigt och i Hejdeby!
Mitt emot Hejdeby Kyrka en bit in i skogen så ligger Tomtebyn. Den tar emot besökare vid jultid. Men den är öppen nu den 24-25-26 oktober mellan kl: 11-15. Passa på och gör ett besök. Det går också bra att ta med korv och grilla över elden mitt i byn. Fri entré – välkommen!

Kartor