Upplev Gotland Grand National

Startplatsen på det stora fältet glimmar före start som en hägring av rena ställ och motorcyklar som sedan snabbt förvandlas i leran och den svåra terrängen. Första start gick 1984 och körs nu för 39:e året i rad. Banan som är en unik blandning av hal kalksten, terräng med vatten och lera och snabba stigar som sträcker sig över 2,2 mil. Deltagarantalet ligger på ca 3000 förare från 14 nationer, en upplevelse som är unik i hela världen.

Publikinformation – för dig som upplever GGN på plats

Här finner du som åskådare till Gotland Grand National all information du behöver för området på Tofta Skjutfält och om tävlingen. Det är en guide för dig som befinner sig på området för att komma rätt och få reda på information som: Var du köper entré biljetter till området, vilka klasser som kör, hur bussarna på området går och vilka utställare samt matutställare som finns på plats.

Annons

AlvaCallermo_5

För dig som upplever och följer GGN online

Gotland Grand National har utvecklat tekniken med åren vilket gör att du som inte kan eller har möjlighet nu får uppleva tävlingen online. Här finner du all information för att följa denna folkfest hemma i TV soffan. Här hittar du SVT-sändningar, uppdateringar av live resultat och speaker ljudet för att maxa upplevelsen av världens största enduro tävlingen via din skärm.

Vanliga frågor

Här kan du välja din favorit och se live resultat, samt resultatlistor. Klicka här

Som deltagare kommer du in gratis på området och även en medföljande i bilen. Övriga i sällskapet, besökare och publik för köpa entrébiljetter innan eller på plats. Läs mer om detta här: Upplev GGN på plats

Vi seedar efter förgående års resultat. Du seedas då efter den totala placeringen så även om du byter klass i år så kommer du seedas efter din totala placering förgående år då vi matchar med ditt personnummer. Vi seedar även i ungdomsklass, dock följer inte seedningen med när ungdomen väl byter upp till motionsklass.

Startnummer släpper vi ca 6 veckor innan tävlingen och alla deltagares startnummer kan då hittas här. Klicka här

Kartor

Här hittar du kartor för området och Google Maps för att hitta till tävlingsområdet för Gotland Grand National.

Föreningar

Gotland Grand National har idag ca 600 funktionärer på Tofta Skjutfält som arbetar med olika arbetsuppgifter under uppbyggnad/genomförande/nedmontering av området och tävlingen.

Vi får ofta frågan från människor som vill hjälpa till och vara en del av denna fina tävling som fyller 39 år i år. Det finns en mängd olika uppgifter, allt från att arbeta ute längs med banan, trafikvakter, parkeringsvakter, incheckning, medåkare i spåret för sjukvården, och en hel del annat. Här hittar du information för dig som blivande funktionär till världens största endurotävling.

Annons

Instagram

#gotlandgrandnational

Lets go ride some enduro this weekend🌲

Thank you mxandrine for this nice 📸😍

#dirtbikegirls#dbgendurogirls#endurogirl#yrcperformance#yamahamotorscandinavia#gotlandgrandnational#ggn300girls#wr250r#fxrracing#fxrracingeurope#fxrmoto#factoryridegoggles#mxandrineprofilering
...

15 1

Snart står vi där igen 😍
#gotlandgrandnational #ggn #ggn300girls

📸Tea Gistorp Larsson
...

12 1

Bak en vellykket fasade kan det gjemme seg selvkritikk og en følelse av å være fullstendig verdiløs.

Alle har en psykisk helse, og det er viktig å ta vare på den.

Noen former for angst er forbundet med bestemte objekter eller situasjoner.
Andre former for angst er ikke knyttet til bestemte ting, og man vet ikke hva man er redd for .

Tilstanden kan være preget av bekymringer, rastløshet, uro og irritabilitet, eller komme som plutselige anfall.
Et sentral trekk ved angstlidelser er utvikling av unngåelseatferd . Aktivt unngår man steder eller situasjoner som man tror vil fremkalle angsten.

Mange erfarer angst nettopp som det å bli avkledd, det å vise frem sider ved seg selv som man helst skulle latt vært skjult ..

Denne episoden deler gjesten livet med angst.

*Hvordan oppleves det for henne
*Behandling

*Kan kjøring av Motocross-Enduro -Trail påvirke vår mentale helse ?

*Hva kan man gjøre når opplever noen får et angst anfall ?

Noen overraskelser må vi ha på lur ...
Tune inn 📻

.
.
.
.
.

mx.podden
mreex
dirtbike
fxreurope
fxrracing
fxrracingeurop
fxrmoto
hyllestadmotor

#spotifypodcast #applepodkast #googlepodkast #mx
#idrettsglede #motorsport
#motorsportgledetilfolket #adrenalin
#motocros #enduro #jenterutenomonlyfans #faenihelvete #wearefxr #fxrfamily #fxreurope #gotlandgrandnational #gotland300girls #GGN2022 #psykiskhelse #psykiskhelseråd #frøkennorge #endurodamer
#naken #adhd
...

1 0