Upplev Gotland Grand National

Startplatsen på det stora fältet glimmar före start som en hägring av rena ställ och motorcyklar som sedan snabbt förvandlas i leran och den svåra terrängen. Första start gick 1984 och körs nu för 38:e året i rad. Banan som är en unik blandning av hal kalksten, terräng med vatten och lera och snabba stigar som sträcker sig över 2,2 mil. Deltagarantalet ligger på ca 3000 förare från 14 nationer, en upplevelse som är unik i hela världen.

GGN-festen, upplev en av årets bästa kvällar!

För åttonde året arrangerar Nordic Sport & Event i samarbete med Wisby Strand den officiella GGN-festen i Visby.

Succén från tidigare år med att kombinera prisutdelningen i samband med att de exklusiva bufféerna dukas upp fortsätter.

Dessutom i vanlig ordning arrangeras prisutdelning och taco buffé för de yngsta under fredagen.

Publikinformation – för dig som upplever GGN på plats

Här finner du som åskådare till Gotland Grand National all information du behöver för området på Tofta Skjutfält och om tävlingen. Det är en guide för dig som befinner sig på området för att komma rätt och få reda på information som: Var du köper entré biljetter till området, vilka klasser som kör, hur bussarna på området går och vilka utställare samt matutställare som finns på plats.

AlvaCallermo_5

För dig som upplever och följer GGN online

Gotland Grand National har utvecklat tekniken med åren vilket gör att du som inte kan eller har möjlighet nu får uppleva tävlingen online. Här finner du all information för att följa denna folkfest hemma i TV soffan. Här hittar du SVT-sändningar, uppdateringar av live resultat och speaker ljudet för att maxa upplevelsen av världens största enduro tävlingen via din skärm.

Annons

Vanliga frågor

Här kan du välja din favorit och se live resultat, samt resultatlistor. Klicka här

Som deltagare kommer du in gratis på området och även en medföljande i bilen. Övriga i sällskapet, besökare och publik för köpa entrébiljetter innan eller på plats. Läs mer om detta här: Upplev GGN på plats

Vi seedar efter förgående års resultat. Du seedas då efter den totala placeringen så även om du byter klass i år så kommer du seedas efter din totala placering förgående år då vi matchar med ditt personnummer. Vi seedar även i ungdomsklass, dock följer inte seedningen med när ungdomen väl byter upp till motionsklass.

Startnummer släpper vi ca 6 veckor innan tävlingen och alla deltagares startnummer kan då hittas här. Klicka här

Kartor

Här hittar du kartor för området och Google Maps för att hitta till tävlingsområdet för Gotland Grand National.

Föreningar

Gotland Grand National har idag ca 600 funktionärer på Tofta Skjutfält som arbetar med olika arbetsuppgifter under uppbyggnad/genomförande/nedmontering av området och tävlingen.

Vi får ofta frågan från människor som vill hjälpa till och vara en del av denna fina tävling som fyller 38 år i år. Det finns en mängd olika uppgifter, allt från att arbeta ute längs med banan, trafikvakter, parkeringsvakter, incheckning, medåkare i spåret för sjukvården, och en hel del annat. Här hittar du information för dig som blivande funktionär till världens största endurotävling.

Annons

Instagram

#gotlandgrandnational

Mer info finns på gotlandgrandnational.se och i Svemo TA 🤩

#GGN300TJEJER
#GOTLANDGRANDNATIONAL
gotlandgrandnational
bst_racingteam
...

9 0

Now engine is ready for action, now time to give front suspension some love and new tires. Feels Great! Cant wait to get some real dirt!!
Sweeeet moped! <3

#suzukits50 #ts50 #suzukits50x #suzukits #busmoppe #gotlandgrandnational #mopedwars #moppe #mognamänmedmoped
#gotland #mikuni #eurokit #gianelli
...

8 4

Weekend = riding🤩
.
.
📸 bellarosborgs
•~•~•~•
•~•~•~•
•~•~•~•
bst_racingteam
gotlandgrandnational
onebike.se
onegripper
cljpswedenab
umarasports
amoto_official
#alpinestars #onebike #airoh #tmracing #tm #enduro #picoftheday #happiness #photography #motorcycleporn #motorcyclelife #motorcross #bikersofinstagram #mx #mx4life #bikergirlsofinstagram #endurolife #enduro #ggnmot300 #gotlandgrandnational
...

61 1

Visste ni att det finns en Facebook sida för oss tjejer som vill/har/ska köra gotlandgrandnational ?
Inte? Klicka in er på Facebook och sök efter GGNGIRLPWR där snackar vi om allt som har med GGN att göra!
Vi från bst_racingteam finns där för att svara på alla era frågor högt som lågt 😊
Välkomna!
#ggn300tjejer #gotlandgrandnational
#endurotjejer
📸 dat_en
...

52 4

Funkade INTE! Skitjobbigt att hänga med någon som inte går att få igång varken på kick eller rullstart. Inte fullt så lika hopplöst förälskad nu som då. Just nu. Nåväl tur att jag upptäckte det i tid. Lite söörviss bara😀

'Lotta du måste upp på motorcykeln igen" sa _helena_lindberg_ för några år sen. Hon hade så rätt 😍 och med logistikhjälp av mina partikollegor så löste det sig😁❤

Känns dock inte som att GGN var min bästa idé i år. 😳 Än. Men back on track iaf.

(Ps står på annan adress)

#gammalkärlekrostaralltid #yamaha #yamahattr125 #startarinte #gotlandgrandnational #medborgerligsamling
...

2 0