Upplev Gotland Grand National

Startplatsen på det stora fältet glimmar före start som en hägring av rena ställ och motorcyklar som sedan snabbt förvandlas i leran och den svåra terrängen. Första start gick 1984 och kommer i år köra sitt 41:a år på en helt ny plats. Deltagarantalet ligger med över 3000 förare från 15 nationer, en upplevelse som är unik i hela världen.

Publikinformation – för dig som upplever GGN på plats

Här finner du som åskådare till Gotland Grand National all information du behöver för området och om tävlingen. Det är en guide för dig som befinner sig på området för att komma rätt och få reda på information som: Var du köper entré biljetter, vilka klasser som kör, transporter, matförsäljning och vilka utställare som finns på plats.

AlvaCallermo_5

För dig som upplever och följer GGN online

Gotland Grand National har utvecklat tekniken med åren vilket gör att du som inte kan eller har möjlighet nu får uppleva tävlingen online. Här finner du all information för att följa denna folkfest hemma i TV soffan. Här hittar du SVT-sändningar, uppdateringar av live resultat och speaker ljudet för att maxa upplevelsen av världens största enduro tävlingen via din skärm.

Vanliga frågor

Här kan du välja din favorit och se live resultat, samt resultatlistor. Klicka här

Vi seedar efter förgående års resultat. Du seedas då efter den totala placeringen så även om du byter klass i år så kommer du seedas efter din totala placering förgående år då vi matchar med ditt personnummer. Vi seedar även i ungdomsklass, dock följer inte seedningen med när ungdomen väl byter upp till motionsklass.

Startnummer släpper vi ca 6 veckor innan tävlingen och alla deltagares startnummer kan då hittas här. Klicka här

Kartor

Här hittar du kartor för området och Google Maps för att hitta till tävlingsområdet för Gotland Grand National. Som kommer uppdateras inom kort.

Föreningar

Gotland Grand National har idag ca 600 funktionärer som arbetar med olika arbetsuppgifter under uppbyggnad/genomförande/nedmontering av området och tävlingen.

Vi får ofta frågan från människor som vill hjälpa till och vara en del av denna fina tävling. Det finns en mängd olika uppgifter, allt från att arbeta ute längs med banan, trafikvakter, parkeringsvakter, incheckning, medåkare i spåret för sjukvården, och en hel del annat. Här hittar du information för dig som blivande funktionär till världens största endurotävling.

Instagram

#gotlandgrandnational