Upplev Gotland Grand National

Startplatsen på det stora fältet glimmar före start som en hägring av rena ställ och motorcyklar som sedan snabbt förvandlas i leran och den svåra terrängen. Första start gick 1984 och körs nu för 38:e året i rad. Banan som är en unik blandning av hal kalksten, terräng med vatten och lera och snabba stigar som sträcker sig över 2,2 mil. Deltagarantalet ligger på ca 3000 förare från 14 nationer, en upplevelse som är unik i hela världen.

GGN prisutdelning

Vi har tagit beslut på att likt 2020 flytta ut hela prisutdelningen till mässområdet på Tofta Skjutfält. Därför blir det ingen GGN fest varken för fredagens ungdomarna eller på lördagen med den stora GGN prisutdelningen.

All prisutdelning kommer att ske på scenen i eventområdet efter varje målgång.

Publikinformation – för dig som upplever GGN på plats

Här finner du som åskådare till Gotland Grand National all information du behöver för området på Tofta Skjutfält och om tävlingen. Det är en guide för dig som befinner sig på området för att komma rätt och få reda på information som: Var du köper entré biljetter till området, vilka klasser som kör, hur bussarna på området går och vilka utställare samt matutställare som finns på plats.

AlvaCallermo_5

För dig som upplever och följer GGN online

Gotland Grand National har utvecklat tekniken med åren vilket gör att du som inte kan eller har möjlighet nu får uppleva tävlingen online. Här finner du all information för att följa denna folkfest hemma i TV soffan. Här hittar du SVT-sändningar, uppdateringar av live resultat och speaker ljudet för att maxa upplevelsen av världens största enduro tävlingen via din skärm.

Annons

Vanliga frågor

Här kan du välja din favorit och se live resultat, samt resultatlistor. Klicka här

Som deltagare kommer du in gratis på området och även en medföljande i bilen. Övriga i sällskapet, besökare och publik för köpa entrébiljetter innan eller på plats. Läs mer om detta här: Upplev GGN på plats

Vi seedar efter förgående års resultat. Du seedas då efter den totala placeringen så även om du byter klass i år så kommer du seedas efter din totala placering förgående år då vi matchar med ditt personnummer. Vi seedar även i ungdomsklass, dock följer inte seedningen med när ungdomen väl byter upp till motionsklass.

Startnummer släpper vi ca 6 veckor innan tävlingen och alla deltagares startnummer kan då hittas här. Klicka här

Kartor

Här hittar du kartor för området och Google Maps för att hitta till tävlingsområdet för Gotland Grand National.

Föreningar

Gotland Grand National har idag ca 600 funktionärer på Tofta Skjutfält som arbetar med olika arbetsuppgifter under uppbyggnad/genomförande/nedmontering av området och tävlingen.

Vi får ofta frågan från människor som vill hjälpa till och vara en del av denna fina tävling som fyller 38 år i år. Det finns en mängd olika uppgifter, allt från att arbeta ute längs med banan, trafikvakter, parkeringsvakter, incheckning, medåkare i spåret för sjukvården, och en hel del annat. Här hittar du information för dig som blivande funktionär till världens största endurotävling.

Annons

Instagram

#gotlandgrandnational

På plats inför helgens träningsläger.

#gotlandgrandnational #tjejcamp #träningsläger #enduro #womenwhodrive #ktmfreeride #endurolife #endurogirl
...

2 0

Spana in Husqvarna Bicycles hemsida för intervju med Juha Salminen om varför han kör E-Bike. 🚵🏻Se länk i bio.

🌟Anmälan till GGN sker på gotlandgrandnational.se🌟 @husqvarnabicycles.scandinavia #gotlandgrandnational
...

10 0

True shit.
Men varför?
Är vi enduropåsar helt enkelt bara bättre, trevligare och mer ödmjuka?
#enduropåse
#enduro
#bresladd
#hardenduro
#isde
#novemberkåsan
#ränneslätt
#gotlandgrandnational
#stångebroslaget
#endurosm
#varvlopp
...

2 0

Highlight of the year gotlandgrandnational is getting closer🤩 can’t wait🥳
•~•~•~•~•~
📸 rogersfoton
•~•~•~•~•~
bst_racingteam
onebike
cljpswedenab
onegripper
gotlandgrandnational dbperformance.se
maskinhajen
eltacotruck
mgrental
cityparkett zettergrenochlagercrantz
amoto
umarasports
#alpinestars #ktm #ktm250 #hallsbergmk #alpinestars #mx #mxlifestyle #enduro #endurolife #girlgang #dirtbike #onebike #motorgirl #mxwomen #gotlandgrandnational #ggn300tjejer #gotland
...

26 1

Hipp hurra till Mathilda till ännu ett körkort🏁
Stort Grattis till Be körkortet.
#stoltsponsor
#gotlandgrandnational
...

0 0

Drömmer du också om att köra en endurotävling? Vad väntar du på, gör som Lisa och anmäl dig till Gotland Grand National idag!

@KTMScandinavia #ReadyToRace #GGN300TJEJER #GGN #Gotlandgrandnational
...

17 0