Resa & boende

Boende på Gotland under Gotland Grand National

Här vägleder vi dig för att du ska få bästa pris och service på din resa och boende inför GGN. I första hand rekommenderar vi att ni ringer till Idrottens Ö – Destination Gotland där ni får upp till 30% rabatt på både resa och boende, detta gäller även dina medresenärer.

Res till Gotland

Du som deltar i någon av våra tävlingar reser med idrottspriser och får därför rabatt på resa och boende. Kontakta Idrottens Ö som skräddarsyr din vistelse med resa och boende, telefon 0771-223350 eller idrottsresor@destinationgotland.se

Boende på Gotland

För att du som deltagare ska kunna prestera och köra ditt bästa Gotland Grand National är en god natts sömn viktigt. Därför vill vi rekommendera de bästa boendena enligt nedan och dessa kan bokas via Idrottens Ö.

• Scandic Visby
• Best Western Strand Hotel
• Best Western Solhem Hotel
• Clarion Wisby
• First Hotel Kokoloko
• Gustavsvik Visby

Bo på camping eller i stugby

Såklart finns det andra sköna boende alternativ än hotell att bo på. Reser du kanske med ett större ekipage och vill stanna över på en camping eller är ett gäng som vill dela på en stuga. Då rekommenderar vi:

Visby Strandby

Bokning måste ske på mail

Info@visbystrandby.se

eller tel. +46 498-21 21 57.

Det finns både stugor och camping centralt i Visby.

Bevakad parkering i Visby Hamn

Våra fantastiska funktionärer från Mulde VK står på Holmen i Visby under hela Gotland Grand National helgen och bevakar parkeringen.

Priserna är följande:
Släp 150:-
Personbil 150:-
Personbil + släp 300:-
Husbil/liten lastbil 200:-
Husbil/liten lastbil + släp 350:-
Lastbil + släp 400:-

Betalning sker till Swish: 123 0442186