Partners på Gotland Grand National

Vill du synas tillsammans med andra partners runt världens största endurotävling med över 3000 startande. 10.000 reser till Gotland varje år för att vara en del av Gotland Grand National. Vi arbetar med med konceptet B2B med våra partners där er närvaro ska skapa nya affärer på lång sikt. Vi sätter ihop marknadspaket utifrån att antingen vara på plats på tävlingen eller synas i marknadsföringen året runt på sociala medier. Under de senaste 8 åren har SVT Sport direktsänt tävlingen. Tillsammans ska vi skapa affärer för ert företag.

KTM är alltid READY TO RACE!

KTM Scandinavia har i över 10 år stått som stolt huvudpartner för Gotland Grand National. Som största varumärke för motorcyklar inom endurosporten har det varit en självklarhet för KTM att stötta GGN som världens största endurotävling för alla typer av förare, från nybörjare till världselit. Många gör sin första Endurotävling på Gotland och blir sen kvar i sporten. Gotland Grand National är svensk endurosports hjärta och det endurosverige roterar runt. För KTM är det jätteviktigt som stor aktör på marknaden att uppmuntra hårt arbete för utveckling av sporten. KTM producerar idag motorcyklar över hela världen och är världsledande inom segmentet enduro.

24MX en stolt partner

Vi på 24MX är otroligt stolta över vårt samarbete med Gotland Grand National. En stor anledningen till att vi är med och stöttar detta event är för att vi är väldigt måna om att stötta den organisation som verkligen brinner för alla passionerade enduro förare och som gör sitt yttersta för att utveckla sporten så att den får leva vidare. Vi anser även att detta arrangemang är ett ypperligt tillfälle för oss att komma närmare våra kunder för att lära känna dem bättre och på så sätt kunna erbjuda dem bästa möjliga upplevelse, produkter, och support.”

Stay hydrated at GGN

”För mer än 15 år sedan lanserade vi på USWE våra första vätskeryggsäckar på Gotland Grand National. Att vi idag är stolt samarbetspartner till GGN är ett bevis på ett framgångsrikt evenemangskoncept som agerar professionellt och nytänkande för sporten, deltagarna och för sina samarbetspartners. Vi på USWE träffar väldigt många befintliga och potentiella framtida kunder på GGN, en betydelsefull mötesplats där vi bygger starka relationer och genomför produktutveckling för nästa generations USWE produkter.”

FXR storsatsar på Gotland Grand National

FXR Racing INC väljer att synas tillsammans med världens största enduro tävling Gotland Grand National för att visa de främsta kvalitets kläderna och att FXR har kläder för alla väderförhållanden som GGN kan ha. Detta tillsammans med att GGN är ett starkt varumärke i Skandinavien gör att FXR Racing väljer att synas på denna tävling. Här till höger kan ni se filmen som FXR spelade in under GGN 2019.

Bli partner till Gotland Grand National

Vill du synas tillsammans med världens största endurotävling – MC tävling så kontaktar du oss på info@nordicsportevent.se