GGN-festen

För åttonde året arrangerar Nordic Sport & Event i samarbete med Wisby Strand den officiella GGN-festen med Rydell & Quick på scenen. Under fredagen för ungdomarna och lördagen för resterande.

Den officiella GGN-festen

Succén från tidigare år med att kombinera prisutdelningen i samband med att de exklusiva bufféerna dukas upp fortsätter.

Den stora buffén står uppdukad direkt efter avslutad prisutdelning och efter att dansgolvet har öppnat pågår festen till 03:00. Så räkna med en helkväll där tävlande, supportrar, partners, arrangörer & team träffas och umgås.

Artister som kommer att stå för kvällens live underhållning har vi nöjet att återkomma med.

GGN Ungdom & Guldhjälm

Tävlingen arrangeras traditionsenligt på fredagen där prisutdelningen sker på Wisby strand och efterföljs av en klassisk Taco-buffé.

Prisutdelningen sker kl. 18:00 och buffén startar ca kl. 19:00.

Prisutdelningen är för ungdomar men där guldhjälmarna med familjer givetvis är välkomna att delta. Alla guldhjälmar och ungdomar får pokal och dessa hämtar ni i entrén på Wisby Strand. Givetvis går det bra att se prisutdelningen utan att köpa buffé men det är ett mycket trevligt sätt att stanna kvar och umgås med andra endurofamiljer.

Taco Buffé
160:- ink serviceavgift samt dryck (läsk,vatten).

Bevakad parkering på hamnen i Visby

Våra fantastiska funktionärer från Mulde VK står på Holmen i Visby under hela Gotland Grand National helgen och bevakar parkeringen.

Priserna är följande:
Släp 150:-
Personbil 150:-
Personbil + släp 300:-
Husbil/liten lastbil 200:-
Husbil/liten lastbil + släp 350:-
Lastbil + släp 400:-
Betalning sker till Swish numret: 123 0442186

Biljettalternativ

Buffébiljett inklusive efterfest 440:- ink serviceavgift. Biljetten inkluderar sittplats under prisutdelning, tillträde till bufféområdet samt tillträde till efterfest arenan med live underhållning och DJ.

Insläpp & bar till prisutdelningen från kl 18.00.
”Först till kvarn max 550 biljetter” GGN-Buffé samt prisutdelning kl 19.00-21.30.
Efterfest: 21.30-03.00

För er som endast vill uppleva prisutdelningen går det bra att se den ståendes i barerna eller runt om i lokalen. Efter prisutdelningen får ni lämna lokalerna.

Pris fredag:

160 kr

Pris lördag:

440 kr