VÅGAR JAG, DÅ VÅGAR DU!

Tjejer se hur Elin förbereder sig inför Gotland Grand National – Världens största endurotävling fyller 40 år som vi ska fira ordentligt tillsammans. Inte nog med det, GGN ledningen tillsammans med 7 partners tog 2021 beslut på att GGN ska nå 300 tjejer/ damer på startlinjen 2023.

#GGN300GIRLS

Elin går mot sitt första GGN någonsin och satt för första gången på en MC juni 2023. VÅGAR JAG, DÅ VÅGAR DU! Kom igen nu tjejer, börja träna så ses vi på startlinjen i oktober på Tofta skjutfält på Gotland. Läs mer om vår satsning och hitta rabattkoden för nya kvinnliga deltagare på GGNMOT300TJEJER2023.

Johanna Törnvall

Tänkt er en tjej som aldrig tidigare kört, endast en automat moppe vid 15- års ålder. Som nu ska ta sig an och köra världens största endurotävling – Gotland Grand National nu i oktober. Johanna är en 36 årig mamma som arbetar på Gotlands största gym, som vi nu ska få följa med 4 månader kvar till start. Målet är en start på GGN och vi ska få följa hennes vardag och träning enda fram till start. Än är det inte för sent! Gör som Johanna och sätt ditt mål att starta i världens största endurotävling. Du kommer få se uppdateringar på hennes Instagram, så följ henne idag!

Häng med i vår Facebook grupp GGNGIRLPWR

Den här gruppen är till för tjejer som Vill, Ska eller Har kört Gotland Grand National. Här pratar det om allt som har med GGN att göra, högt som lågt. Så kom in och ställ alla dina frågor eller följ våra fantastiska tjejer och deras resor.