PRESSMEDDELANDE 2023 – 08 – 16

GRAHAM JARVIS, VINNARE 5 GÅNGER AV ERZBERG RODEO, 7 GÅNGER AV ROMANIAC ÄR KLAR FÖR GGN!

 Världens största endurotävling – Gotland Grand National som körs för 40 – året i rad har genom sin partner 24MX fått klart med ännu ett världsnamn till årets tävling.

– Vi välkomnar åter Graham Jarvis till Gotland och GGN. Han var här senast 2018 när GGN deltog i världsserien WESS. Världsstjärnorna hade då svårt med GGN banan men nu vet Jarvis hur förhållanden på den svåra GGN banan är. Han kommer till Gotland för att vara i toppen och GGN ledningen välkomnar återigen de stora namnen utanför Sverige till tävlingen. Jarvis är en artist inom branschen som kommer blir en publikmagnet både på plats och i livesändningen med SVT Sport säger Conny Bohlin Nordic Sport & Event.

– Ashkan Aghili från GGN partnern 24MX säger att han är glad och stolt över att han lyckts signera Jarvis till att delta på årets GGN. Jarvis är ett namn som alla i branschen vet vem det är och hans enorma följe och frekventa närvaro på sociala medier gör att hans deltagande på årets upplaga av GGN kommer sätta GGN på den globala kartan säger Ashkan.

– Graham Jarvis själv ser fram emot att åter komma till Gotland och GGN som är världens största tävling med över 3000 startande. Jag lärde mig mycket av mitt senaste framträdande förra gången och vi ses på GGN avslutar Graham Jarvis.

Gotland Grand National har även höjt prispengarna för de bästa herrarna och damerna och till GGN 2023 tar bästa dam och herr hem 75 000 kr vardera. Tvåorna får 35 000 kr och treorna 15 000 kr var.

Gotland Grand National är världens största endurotävling med över 3000 startande från ca 17 olika nationer varje år. 2023 genomförs tävlingen den 26 – 28 oktober på Tofta skjutfält på Gotland.

För ytterligare information kontakta
Conny Bohlin 0708 – 249494
Nordic Sport & Event
Gotlandgrandnational.se