Svensk Enduroklassiker utvecklas

SVENSK ENDUROKLASSIKER UTVECKLAS TILL ATT ÄVEN BLI EN SERIE 2023!
Nu har ledningen för Svensk Enduroklassiker tagit beslutet att utveckla klassikern till att även bli en serie från och med 2023. Namnet vi valt att kalla serien för är Swedish Enduro Series (SES)

SWEDISH ENDURO SERIES (SES)
Nu tar vi Stångebroslaget, Ränneslättsloppet och Gotland Grand National till en ny dimension och gör de klassiska Svenska Enduroloppen även till en serie där alla kan delta. Varje år kör runt 7 500 deltagare något av de tre loppen. 750 av dessa gör varje år en Svensk Enduroklassiker som även fortsättningsvis ligger som grund för det tre loppen tillsammans.

SERIETABELL MED START 2023
Det nya och spännande är att man nu kan se sin totalplacering per klass i en helt ny serietabell. Deltagarnas resultat redovisas för samtliga deltävlingar i en tabell där antal varv och totaltid sammanräknas. Den som har kört flest antal varv under kortast tid hamnar högst upp i tabellen. Man behöver inte delta i alla tävlingar för att få placering men givetvis ökar chanserna om man kör alla tre klassikerlopp (Guldhjälmsklasserna deltar inte)

Läs mer om Swedish Enduro Series och Svensk Enduroklassiker på svenskenduroklassiker.se – https://svenskenduroklassiker.se/swedish-enduro-series/

 

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA
För Svensk Enduroklassiker och Gotland Grand National.
Conny Bohlin +46708249494
Conny.bohlin@nordicsportevent.se

För Stångebroslaget
info@stangebroslaget.se

För Ränneslättsloppet
info@ranneslattsloppet.nu